Vous hésitez encore ?

Recevez un bon de réduction de 10% sur votre prochaine commande en vous abonnant à notre newsletter.

Nous détestons tout autant que vous les spams : vos cordoonnées seront sécurisées et confidentielles.

X

Over ons

Hallo allemaal!

Ik ben [Uw naam], de oprichter van Ibrandfy. Als moeder maakte ik me zorgen over de tijd die onze kinderen voor schermen doorbrachten, blootgesteld aan internet op een te jonge leeftijd.

Daarom ben ik Ibrandfy begonnen. Onze missie is eenvoudig: een leuk en educatief alternatief bieden om de geest van uw kinderen bezig te houden zonder naar smartphones te grijpen. Ons bouwpakket is bedoeld om hun creativiteit te stimuleren, hun vaardigheden te ontwikkelen, terwijl we ze weghouden van schermen.

Bij Ibrandfy geloven we in leren door te spelen. Elk product dat we aanbieden, is zorgvuldig geselecteerd op basis van kwaliteit en het vermogen om onze kleine ontdekkingsreizigers te inspireren. Door voor ons te kiezen, kiest u voor een speelwijze die de groei bevordert en de schermtijd beperkt.

Word lid van onze gemeenschap van ouders die zich zorgen maken over het welzijn van hun kinderen. Samen kunnen we een betere toekomst bieden voor onze kleintjes. Als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Bedankt voor uw steun bij Ibrandfy!

Kundenbetreuung

Wir bieten professionelle Kundenbetreuung von Montag bis Freitag, 8 bis 18 Uhr.

Sichere Bezahlung

Wir verwenden die neuesten Technologien auf diesem Gebiet.

Zufriedenheitsgarantie

Wir bieten eine Zufriedenheitsgarantie auf alle unsere Produkte, oder Sie erhalten Ihr Geld zurück.